Eladás Gazdasági épület, Estepona, Málaga, Spanyolország, Calle El reinoso, no 53

Eladás - Cod. 31812

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 217 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

Lenyűgöző tágas villa körül gyönyörű tenger és a táj kilátás, mindössze 5 percnyi autóútra a strandtól, szupermarketek és a Laguna Village éttermek. Ez déli fekvésű ház egy elegáns gyarmati hangulata van, és ott található az egyik legszebb és legexkluzívabb területén Estepona. Ez egy külön vidéki hangulata van, mégis közel van a helyi lehetőségek, Estepona és Marbella. Ezt veszi körül, gyönyörű táj, és kissé megemelve adja lélegzetelállító kilátás nyílik a Földközi-tengerre. Vannak lenyűgöző sétál a hegyek közvetlenül a ház.

Az érett kert makulátlan és nagyon jól gondozott - van sokféle fák és növények, és egy nagy füves terület. Van is egy gyümölcsös tartalmazó narancs, citrom, papaya, mandarin, lime, pisztácia, füge, avokádó, mangó és a szilva fák. A jelenlegi tulajdonosok is van két nagy zöldség telkeket, hogy számukra a friss bio zöldségek egész évben. Van egy zárt térben használható csirkék. Van egy nyitott garázs és egy nagy hajtás parkoló több jármű. A ház könnyen megközelíthető - le egy kicsit sávot, és a bejárat szemben van egy olyan területen, citromfák - ez valóban idilli. A ház és a kert van táplálva egy közösség kút - ez biztosítja az összes kerti locsolás igényeit egy nagyon alacsony ár, mint a hálózatra. A víz egy teljesen automatizált öntözőrendszer.

A ház nagyon tágas, és gyönyörű kilátás nyílik a minden egyes ember a nagy ablakok. Van egy konyha, ami a nagy nappali log-író. A nappali ömlik a nagy csarnok terület, amely kinyílik egy lenyűgöző árnyas erkély, ahonnan lehet ülni és bámulni a csodálatos tengeri kilátással. Mivel a mérsékelt időjárás, ezen a területen lehet használni szinte egész évben.

Vannak 2 hálószoba és egy fő fürdőszoba az emeleten: az egyik hálószoba van tengeri kilátással, és a többi néz ki mint a gyümölcsösben.

A földszinten van három további hálószoba, egy fürdőszoba és egy nagy nappali (jelenleg használható játszóteret), hogy nyílik a gyönyörű kertre és a medencére. Van is egy mosoda / vászon szoba nagy szekrény extra ruhák tárolására és egy nagyon hasznos tároló a lépcső alatt. Négy öt hálószoba, felszerelt szekrények.

A tér kínál, gyönyörű kert, medence és a közelség a helyi lehetőségek ideálissá teszi a családi ház. Ugyancsak rövid autóúttal nemzetközi iskolák Estepona, San Pedro és Marbella. Málaga repülőtér 45 perc autóútra fekszik.

Jellemzők: úszómedence - elektromos kapu és kaputelefon rendszer - Meleg víz napelemek - mosókonyha - beépített szekrények - lenyűgöző kilátással a tengerre - Orchard - öntözőrendszer - Közösségi Well (Low vízdíj) - gyalogosan a bárok és éttermek a Laguna Village (20 perc) - körbekerített Beautiful Garden - Nagyon csendes, privát részén

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB