Eladás Három hálószobás lakás, tarragona, Tarragona, Spanyolország, Torres Jordi, 10, Esc. A 8-1

Eladás - Cod. 30946

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 98 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 8

Kiváló minőségű lehetőséget, egy csendes környéken.

Preowned emeleti kiváló állapotú és jó minőségű burkolatok, új kiterjesztés délre Tarragona és csak pár percre a belvárostól séta vagy a tömegközlekedés. Ez a nyolcadik emeleten egy épület kilenc magasságú, nagyon világos, és élvezi a páratlan kilátást.

Jó beosztású (lásd a mellékelt terv fotó), két kétágyas hálószoba és egy lakosztály, fürdőszoba. Van egy fürdőszoba, egy tágas konyha és egy terasz, hozzáférés a csomag és a nappali. A légkondicionált több hántoló szétszórva a padlón, gáz fűtés és melegvíz (a kazán teljesen új).

Elvileg eladta bútor nélkül, de ha az új tulajdonos akar szerezni a bútorok, a képeken látható, az ki van téve egy esetleges tárgyalás. Opcionálisan, akkor vásárolja meg a parkolóhely ugyanabban az épületben parkoló, közvetlen a lift padlón.

A közelében található a Espai Tabacalera, a bővülő területen széles sugárutak és a zöld területek, a környék minden kényelmi, mégis csendes és stabil környéken. A telek nagyon jól kapcsolódik, távozása óta Tarragona föld kommunikációs csomópontok csak egy percre van az épülettől. A buszpályaudvar és a vasúti megközelíthető gyalog néhány perc alatt. Alkalmas otthoni vagy professzionális irodai szakemberek számára, hiszen már a székhelye egy ügyvédi iroda és az állapota kifogástalan.

Adatok ingatlan nyilvántartó: Tarragona 1 - Finca 70044.

Tarragona egy tartományi főváros és gazdasági motorja Dél-Katalóniában, bár ez nem egy drága város. Ez egy lakossága több mint 130.000 lakosa van és egy turisztikai attrakció első szinten. További információ a Tarragona Wikipedia: https://es.wikipedia.org/wiki/Tarragona

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB