Eladás Ház, Altea, Alicante, Spanyolország, Altea Hills Urbanizacion

Eladás - Cod. 31255

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1680 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 4

Luxus villa eladó Spanyolországban a Costa Blanca, a tekintélyes urbanizáció Altea Hills. Ez egy zárt elit kapuzott komplexum lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre és a tengerparton, egy 24 órás járőr és videó megfigyelő. Az urbanizáció áll luxus villák, házak, lakások, és egy öt csillagos hotel, felszerelt szabadtéri medencével, teniszpályával és számos kerti telepítések.
A villa épült ultramodern anyagokból a legmagasabb minőséget. A terület a ház 1680 nm Három nagy hálószoba-lakosztály, tágas nappali, szakmai konyha, könyvtár, study, sportcsarnok, SPA szalon, masszázs, fodrászat, bár és társalgó a vendégek számára, mozi, fedett medence, szauna medence, törökfürdő. Külön található lakások vendégek, az alkalmazottak lakás, iroda, pince, számítógépes szoba és a különböző melléképületek. Egy lift van telepítve, az összes központi rendszerek rendelkezés, ellenőrzés és a biztonsági automatizált.
A telek a ház foglal 3800 nm, van egy teniszpálya, egy trópusi kertben, egy ökológiai kert, nyári medence túlfolyó, fedett és nyitott terasz, parkoló 8 autó, egy garázs 4 autó számára. A villa kivételes állapot.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB