Eladás Ház, El Perelló, Tarragona, Spanyolország, Paraje Font Tita

Eladás - Cod. 31311

  • Tipus: Ház
  • Terület: 8500 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 2

Vidéki ingatlan 6 km-re El Perello, Paraje Font de Tita, a telek 8500 nm-es, beépített városi területen, 40 nm + 20 nm-es, fából készült pergola, 15 m² grill alatt háromszögletű vitorlát és 7 m² csapat fotovoltaikus. Aszfaltozott út, mínusz az utolsó 800 méter, ami megmarad a pálya alkalmas bármilyen járművet. Épült 1945-ben felújított, teljesen 2013-ban.
Orientált Dél - Nyugat, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az Ebro-delta és a természeti környezet, ahol ez található. Ideális a nyugalmat.
Ez áll egy földszinti étkező konyha és az emeleten egy hálószoba fürdőszobával, főzés gáz és elektromos rendszer napelemek a világítás és a kis készülékek is azt generátor segítségével, tank 5000 liter rendszer vízgyűjtő fotovoltaikus szivattyú és hidroszféra 4 bar, hogy nyomás az egész. Ez energiatakarékos generál saját ellátás. Szeptikus nagy kapacitású.
Használata Rainfed mezőgazdaság, a különböző olajbogyó, mandula, szentjánoskenyér és fügefák ültetett kő teraszok. Access terület pala tűzhely, muskátli, aloe vera, százszorszép, zsálya, barack, szilva, stb ...
Eladott berendezett két kanapé, fedett asztal bővíthető külső hat helyet teak karfa, két társalgó szék teak, franciaágy 150 cm, fiókos bútor, zuhanyzó üvegtégla, hiúság top wenge mosdóval Roca márka gömbölyű, konyha két tűz Teka márka. Ez adja meg, és élvezze a környéket.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB