Eladás Ház, Pamplona, Navarra, Spanyolország, c/Mayor 52

Eladás - Cod. 27638

  • Tipus: Ház
  • Terület: 650 m²
  • Szobák száma: 20
  • Emelet: 1

Polgármester 52 egy felújított "Centro the" ingatlan eladó Navarra. Ez egy tipikus történelmi falu villában, egy hagyományos kinézetet és érzést kőből épült új elektromos és vízvezeték, valamint kiemelve a hagyományos és jellegzetes részletek elkészült, a ház kényelmes és készen áll a kihasználtság, néhány kis projektek vár a személyes kapcsolatot, mintegy 60-500 négyzetméter nagyságú.
Van egy hangulatos konyha, központi fűtés régi stílusú radiátorok, és a tető-top műholdas TV vétel. A terrakotta cserép mennyezetek fenyőfa gerendák és vannak rusztikus tégla és fa padló. Csatlakozás telepítve vezetékes telefon szolgáltatás. A ház jön szerényen berendezett egyszerű országban élni. A privát bejegyzés tőszomszédságában egy kis térre. Az előszoba a földszinten van egy középkori stílusban. A házban van egy vacsorát 20 fős, egy nagy nappali, különböző környezetben, és egy konyha minden, amire szükség van az otthoni főzés és egy nagy ofice 15 fő. A ház két master hálószoba exkluzív fürdőszoba és a másik négy ghests szoba, 3 fürdőszoba két társalgó és terasz 150 négyzetméter kerti ház és grillező is van egy nagy saját parkoló és a régi borászat.
A ház Corella, a város körül, pincészetek és gazdaságok könnyű hozzáférést biztosít a nagyobb városokban, a parttól 15 km van a közúti csomópont, amelyek a kapcsolatok diferents gyorsforgalmi hogy kapcsolatba Pamplona csak a parttól 98 km, Zaragoza 200 km, strandok, San Sebastian (Donosti) 200 km, 150 km Logroño, Madrid 300 km. Egész évben vannak közösség fesztiválok és a vacsorát, Fedezze mit jelent élni középkori falu. Ismerje meg a kenyér kamion reggel tíz óra. A teljes élelmiszer és lényegre eladó megjelenik pénteken dél körül. A halárus korán érkezik kedden, és egyéb üzletek kerekeken időközönként jelennek meg. Vagy a kocsiba, és kihasználják a számos vásárlási lehetőség a közeli falvakban és városokban. Piaci napon Tudela vannak, csütörtökön és szombaton.
Ez a ház, hogy használják a évben lakóhely vagy nyaralóként, úgy fogja érezni, mint most mi ez, egy hagyományos spanyol otthon egy panorámás helyen, ahonnan tanúja a napi hangulatok Navarra egészséges és híres mezőgazdasági terület és a híres pincészetek tájak és a környező gazdag építészeti örökség, az előtérben és hófödte Pireneusok csúcsai télen a távoli északi horizonton.
Ár: 350,00 €, ami a jelenlegi kereslet a felújított épületben, ekkora helyen, a történelmi központban funkciókat kell átalakítani a hagyományos luxushotel a szomszédos telkek állnak rendelkezésre. Kereskedelmi vagy egyéb innovatív ajánlatokat venni. Záró és adók, amely lehet egy szerződés által készített spanyol közjegyző, hatással lesz a végső ár. A többnyelvű ingatlanügynök is rendelkezésre áll, hogy segítséget nyújtson a tranzakció

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB