Eladás Két hálószobás lakás, Benidorm, Alicante, Spanyolország, -

Eladás - Cod. 31819

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 65 m²
  • Szobák száma: 2
  • Épület állapota: New building

Szeretnénk bemutatni egy nagyszerű spanyol ingatlan befektetési lehetőséget egy 24 emeletes épületben. Már 264.000 eurótól vásárolhat egy 2 szobás lakást tengeri kilátással. Kiváló ingatlan befektetés, hiszen ide az év minden részében látogatnak a turisták.


Costa Blancán található az Aitana Safari park, az Aqualandia vízi vidámpark az Aqua Natura csodás okos delfinekkel és foka show-val. Spanyolország egyik legnagyobb vidámparkja a Terra Mítica Park félelmetes hullámvasútjával valamint a Terra Natura állatkert is itt található. Úgy gondolom, ebben a városban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő szórakozást, látványosságot. Nemzetközi iskolák vonzzák a diákokat különböző karokkal. A tengervíz kristálytiszta, a homokföveny kifejezetten kellemes. Sokféle negyede van: a hagyományos óváros, a dübörgő új város, a nyugis Poniente. Jók a közlekedési lehetőségek a Costa Blanca más helyeire való eljutásban.

Aki először látogat Benidormban azt hiheti, hogy egy Amerikai nagyvárosba került volna, köszönhető a nagy felhőkarcolóinak és toronyházainak, ami teljesen egyedivé varázsolja Európában. A legmagasabb épülete 186 méter magas, ami az egyik legmagasabb szálloda Európában. Pezsgő éjszakai élet és nagy éttermi választék, a tapas bárokkal teli kis utcák várják a szórakozni vágyókat.

Projekt Bemutatása
A Bay Towers teljesen egyedi Alicantéban mivel egy teljes körű szolgáltatást kapnak a tulajdonosok és úgy érezhetik, magukat mintha egy hotelben laknának.

A közösségi és a pihenő terület közel 13 000 m2. Három úszómedence, három pezsgőfürdő található a komplexum közepén. Medence mellett van, egy bár ahonnan a medencéből élvezheti a frissítő koktélokat . A sport kedvelői sem unatkozhatnak itt, hiszen edzőterem, paddle teniszpálya, fűtött medence az úszóknak, teke, tenisz és sok más sportolási lehetőség megtalálható itt. A gyerekek is megtalálják a maguk szórakozását, mert saját gyerek medence lesz kialakítva sok vízi játékkal. Egy játszótér is várja őket faházakkal, csúszdákkal és hintákkal.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Tamas Csaki
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB