Eladás Villa, Maspalomas, Las Palmas, Spanyolország, Club de Golf

Eladás - Cod. 23187

  • Tipus: Villa
  • Terület: 9400 m²
  • Szobák száma: 10 Beedroom
  • Emelet: 1

Ez a fantasztikus, luxus ingatlan egy nappalival, 940 m²-es saját telken a 4.400 m² a gyémánt, a tulajdonságok közvetlenül a golfpálya és a homokdűnék. A villa található az egyik legjobb hely a Gran Canaria déli részén.

A privat villa exponált helyzetben megfelelő anonimitás és a magánélet. A roperty körül magas fal, és egy riasztó rendszer a maximális biztonság érdekében. A nagyon reprezentatív főépület kínál tökéletes luxus lenyűgöző, világos hall, ahonnan hozzáférhet két nagy társalgók, egyikük a mozivászon, két étkezők fantasztikus kilátás nyílik a kertre és a medencére.

A teljesen felszerelt profi konyha és a különböző szolgáltatási területeken biztosítja a szolgáltatást, még a nagy események. A munkavállalók számára a szállás rendelkezésre. Ez a luxus szállodában fantasztikus medence, szauna, pezsgőfürdő, konditerem, lapát bíróság, kinti bár, konyha, grill és biztosítja a megfelelő kényelmet.

Egy külön biztonsági területen, külön bejárattal, tíz fedett parkoló finom luxus autók. A tervezés az ingatlan, csak a legjobb minőségű anyagokat használtak. A gyönyörű bútorok tartalmazza a vételárat. A tulajdonosok létre egy ingatlan a szuperlatívuszok. A villa harmónia, elegancia és az exkluzivitás. Vannak klasszikus és modern design tökéletesen csatlakozik, és teljes a kép ennek az egyedülálló tulajdonság.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB