Eladás Villa, Peniscola, Castellón Comunidad Valenciana, Spanyolország, Luxemburgo

Eladás - Cod. 29253

  • Tipus: Villa
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 1

Nagyszerű és egyedülálló Villa Peñiscolában hihetetlen kilátás nyílik a tengerre
Ez a villa található egy lejtőn felé Peñiscolában le és 420 nm
Bezár Információk a szállás
leírás
Kiváló villa három szintes, 420 négyzetméter, amely képes befogadni 7 szoba, konyha, amely magában foglalja a 6 hálószoba és 4 fürdőszoba található.
A szobák nagyok és befogadására dupla ággyal és terasszal, és egyikük egy fürdőszoba, amely hihetetlenül nagy. Nappali kandallóval és terasz. A konyha fehér, és van egy hűtő / fagyasztó, tűzhely, sütő, szagelszívó, mosogatógép és mosógép.
Van egy garázs, kültéri parkoló, egy szép saját medencével és kerttel 850 négyzetméter, és a néző teljesen egyedülálló. Peñiscola van egy ismeretlen gem található Castellón tartományban északi részén a régió Valencia Costa Azahar, más néven a? Gibraltár Valencia? vagy "város a tenger? és egy erődített kikötőváros épített világítótorony egy szikla 67 méter tengerszint feletti magasságban, és egy keskeny földsáv, amely megkönnyíti, hogy ki. Ez olyan, mint egy képeslap, és nagyon szépek a szűk utcák és fehérre meszelt házak védett mögött falak egyszer. a falu egy bájos keveréke mintegy 510 ház, a harcos, amely köré épül a szűk, kanyargós utcák., amely még mindig az eredeti középkori struktúra. egy séta ezt keskeny utcákon ad az esély, hogy felfedezzék a sok hangulatos éttermek és bárok. a vár tetején a félsziget volt, 1294-1307 a templomosok. épített Benedict XIII, az úgynevezett "Papa Luna", ez indult, mint egy hely a Adatvédelmi indul a harc az egység a katolikus egyház. a Trónok harca felvette részei a sorozat itt, ezen a gyönyörű félszigeten. Peñiscola egy varázslatos város Natúrpark, hosszú, homokos strandok és szép éttermek a környéken. La Playa Norte, közel a régi város, és ezt tartják a legjobb a strand, és mintegy öt kilométer hosszú. Ideális napozás és fürdés szezon rengeteg vízimentők és szabadidős tevékenységek, mint a röplabda, vitorlázás és kenu vezetés. A strand most a kék zászló, ami azt jelenti, hogy megfelel a követelményeknek a víz minősége, biztonsága, a szolgáltatások és a környezeti információk. Ismerje meg a dél van az egyik legnagyobb természeti park a Földközi-tenger partján, a Sierra de Irta, egy festői hegyi táj keverve kis strandok, magas sziklafalak, és hangulatos öblök. Peñiscola sok szép üzletek, bárok, éttermek és sok a történelem kínál. Horgászat nagy jelentősége van, és van egy nagy hatással a fejlesztés az élelmiszer-és ízek és illatok. Articsóka, spárga, hagyma, padlizsán és bab együtt egy finom étel. És ne felejtsük el a rizs, amely együtt a legjobb tenger gyümölcsei és friss termékek, hogy a nő a területen, több mint elég, hogy megfelel még a legigényesebb ízlését.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB