Eladás Egyéb (lakóingatlan), Torrevieja, Alicante, Spanyolország, Calle Joven Pura 1

Eladás - Cod. 36698

  • Tipus: Egyéb (lakóingatlan)
  • Terület: 57 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 3

Nagyon szép és világos lakás központi Torrevieja közelében minden kényelmi. Hálószoba tágas szekrénnyel és kényelmes, független konyhával. Nappali és erkély nyugati fekvésű épületek nélkül, amelyek blokkolják a szép délutánt és az esti napot.

A terület:

Számos nagy áruház található a környéken, a legközelebbi 50 méterre, bárok és éttermek is. Rendőrségi és buszpályaudvar közvetlen vonalon Alicante repülőtér és kapcsolatok az ország többi részén néhány blokk. A legkorszerűbb kórház autóval 10-12 perc alatt elérhető. 900 méterre a tengerparttól.

Más:

Hozzáférés a nagy közös tetőteraszhoz. A konyhában külön ivóvíz csapot szűrő rendszerrel szereltek fel. Az apartman teljesen felszerelt bútorokkal és berendezésekkel a készletlista szerint, kivéve a személyes tárgyakat. Jó és olcsó szállás szép elrendezéssel nyugodt és kellemes épületben.

Spanyolországban az IVA és a közjegyzői költségek a vevőre esnek (kb. A vételár további 10% -a). Ezenkívül ügyvédet ajánlunk mindkét fél nyugalmához (ez vonatkozik a brókereken keresztül történő vásárlásokra is). Az eladók szívesen fizetnek az ügyvédi díjért, hogy garantálják a gyors és biztonságos beszerzést.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB