Eladás Egyéb (lakóingatlan), Vilagrassa, Lleida, Spanyolország, Carrer Anglesola 2

Eladás - Cod. 23470

  • Tipus: Egyéb (lakóingatlan)
  • Terület: 325 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: wood

Cal Valls épült végén a 17. században Vilagrassa, egy gyönyörű faluban 350 lakossal, közel Tarrega. Még 2006-ban, a Valls család tette, hogy alkalmas a falusi turizmus céljaira. Az ingatlan tagja a katalán kormány fuss "Independent falusi szálláshely rendszer" (Allotjament Rural Independent-ARI).

Az átalakítást végeztük oly módon, hogy az ingatlan most mind praktikus és kényelmes. Minden az eredeti, korabeli jellegét is finoman fenn, miközben a hagyományos stílus és anyagok, mint például kőfalak, fagerendák és a nyílt láng használata. Sőt, dupla szigetelés a falak, a mennyezet és ablakok; fehéráru osztály, ciszterna az esővíz, és a forró víz a napenergia.

Cal Valls befogadására képes 14 vendég öt szoba, mindegyik kilátással a Santa Maria templom 13. században. Van egy fürdőszoba az alsó szinten, valamint két, a felső emeleten.

Az ingatlan ideális azok számára, családok és baráti társaságok, akik szeretnék, hogy kapcsolja ki a hektikus városi élet és él teljes harmóniában a természettel, miközben továbbra is élvezi minden kényelmet a modern élet.



Az élhető alapterület mintegy 300 m 2, ahol megtalálható egy amerikai stílusú konyha, hűtőszekrény, fagyasztó, elektromos tűzhely, sütő, mosogatógép, mosógép, konyhai eszközök, eszpresszó kávéfőző, kenyérpirító, gyümölcscentrifuga, élelmiszer-feldolgozó, hús grill , mikrohullámú sütő, páraelszívó, porszívó és vasaló.

Ezután a konyhában van egy nagy ebédlő, kilátással a kertre. Élvezheti a fő vendég létesítmények csatlakoztatott számítógép az interneten a wifi rendszert, és kapcsolódik a 32 "TV bemutató Power Point prezentáció, vagy más szoftver; házimozi, egész a ház által hi-fi rendszer; video játékok, társasjátékok, TV az egyik szobában, és központi fűtés.



A külső terület mintegy 150 m2-es füves kert és egy terasz. A teraszon van egy saját medencével, amelyek egy létrát a gyermek biztonságát.

A nagy barbecue-val egy szabad fa-, asztalitenisz-és ping-pong ütő, öt kerékpár, gördeszka, függőágy, darts és petanque készlet.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB