Eladás Három hálószobás lakás, Benidorm, Alicante, Spanyolország, Benidorm

Eladás - Cod. 32624

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 119 m²
  • Szobák száma: 3
  • Épület állapota: Excellent

"Szeretnénk bemutatni egy urbanizációt, Benidorm közvetlen közelében. Innen pár perc alatt elérhető a folyamatosan élettel teli város és a nap sütötte tengerpart. Az egyre növekvő kisvárosban különböző ingatlan típusok találhatóak meg, a kisebb lakásoktól egészen a luxuslakásokig. A spanyol nyaraló teljesen új építésű, amit nem rég fejeztek be és teljesen kulcsrakészek.

A város mellett egy 18 lyukú golfpálya is helyet kapott ami ideális a tanulásra is, hiszen igen magas golfoktatás zajlik a helyszínen. A legkisebb pálya 50 m hosszú és a leghosszabb 100 m ami rövid és hosszú játékra is egyaránt alkalmas.

A közelbe egy bevásárlóközpont, ami pár percre van a lakástól ahol minden nagyobb üzlet megtalálható.

A lakást hosszú távú befektetésnek tudjuk ajánlani ahol minőségi időt, tölthet az év bármelyik pontjában és fő szezonban magas bérleti díj fejében kiadhatóak a lakások. Nagyon nagy kereslet van a prémium minőségű lakások iránt ezért biztosan kiadhatóak. Spanyol nyaralóként is kiváló lehetőség, ahol eltudja tölteni a szabadságait. A lakások bebútorozásában is tudunk segíteni az Ön igényeinek megfelelően, különböző bútor csomagok közül választatja ki az Önnek szimpatikus bútorokat és mi vállaljuk a lakás berendezését. Az épület lifttel van felszerelve a magasabb szinteken lévő lakások kényelmes elérése miatt.

Bármilyen egyéb kérdése merül fel a projekttel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot. Váltsa valóra álmait! Hívjon most ezen a számon: 06.70.634.2499. www.lukentum.com"

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Tamas Csaki
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB