Eladás Ház, Carmona, Sevilla, Spanyolország, Calle fernando de la barrera

Eladás - Cod. 27478

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1200 m²
  • Szobák száma: 14
  • Emelet: 2

Városi ház történelmi központjában monumentális város Carmona, egy beépített mintegy 1200 m², elosztva két szinten felületen. A ház több mint 10 szoba, társalgók nyári és téli, 4 fürdőszoba, kápolna, több teraszok, kert, garázs, önálló padló és két üzlet. Kiváló minőségű, padló carrarai márvány, mennyezetek 4,5 méter magas ... mellett található a Santa Maria catedraliza templom és az Isteni Üdvözítő mellett Városháza.

Carmona egy monumentális fallal körülvett város, a római korban a nagy arab maradványai, a színpad, a római nekropolisz, paloták házak ....

Nem található az autópálya Madrid és Sevilla, 10 percre a Sevilla nemzetközi repülőtér és 20 város és az állomás TGV AVE.

A ház ideális elsődleges lakóhely, hangulatos szálloda, nyugdíjas otthon ....

történelmi háttér



Carmona egyik az önkormányzatok a tartományban a legrégebben miután elfoglalták sok népek és kultúrák. Az első nyomai a települések találhatók a őskorban jelentek meg maradványait a paleolit ​​időszakban.

Abban az évben 206 BC, Carmona elfoglalták a római csapatok, az egyik fő erőssége Andalúzia tartomány és adta a nevét "Carmo" vagy "Carmona". Jön, hogy a kiváltság, hogy érme pénz.

Visszafoglalása a város volt a munkája Fernando III "Szent" 1247, aki elkezdte a visszatelepítés azonos, így saját illetékességi ... Pedro I "Kegyetlen" gyakran éltek ott, innen a neve a jelenlegi Nemzeti Parador.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB