Eladás Ház, CHICLANA PLAYA LA BARROSA, Cadiz, Spanyolország, Avenida de la Barrosa

Eladás - Cod. 23509

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1000 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 400m2

Családi, két perc séta a szélén a strand a La Barrosa, az egyik leghosszabb strandja, a Cádiz, öt mérföldre a finom homok, a nagy bankok és a tiszta víz közvetlen kilátással az Atlanti-óceánra.
A ház épült, a jelenlegi tulajdonos 2011-ben a család lakóhelye egyetlen telek 1.000 m2, tele fenyők, gyümölcsfák, pálmák, több növények és virágok, a sűrű fű és nagyon gondoskodó.
Hozzáférés a ház parkoló, amely legfeljebb öt autó, beleértve a gyep és a növények.
A ház emeletén 125 m2, az alsó szinten található a nappali, körülbelül 6x6 m nagyon tágas, nagy ablakokkal, kilátással a kertre és a medencére, van hozzáférés a konyhába, nagyon nagy az összes kényelmi, főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, fagyasztó, mikrohullámú sütő, mosogatógép ... díszített vidéki környezetben, rusztikus stílusú, fa gerendák, egy nagy kamra, külön mosókonyha és egy udvar.
A nappaliból vezet a lépcső vezet az emeletre, és az alagsorban, amely mellett van egy teljes fürdő, díszített arab stílusban.
Ezen a szinten van egy szárnya a ház, amely izolálható, hogy a magán-sík, amely két teljes hálószoba, konyha, nappali, fürdőszoba káddal, bidé és mosdó. Minden szoba nagy ablakokkal, kilátással a kertre.
A legfelső emeleten, amely elérhető a falépcső régi lámpa alatt stílust arabe két tetőtérben hálószoba, rusztikus stílusban, nagyon tágas, összesen mintegy 80 m2-es, egy öltöző és fürdőszoba is fürdőszoba kettő mosdóval, bidével és zuhanyzóval, minden szoba rendelkezik terasszal, kilátással a kertre.
A házhoz tartozik egy pince 120 m2-es, teljesen átlátszó, ami egy kis WC és egy játékterem és egy biliárdasztal, borospince, könyvtár, kanapék, egy kis műhely és egy raktár. Az alagsorban van telepítve átmenetileg, egy másik hálószoba kiegészítve egy WC-vel.
A ház díszített modern andalúz stílusban, amelynek célja a rusztikus, sok keményfa, tágas szobák, melyek mindegyike nagy ablakokkal, kilátással a kertre, így minden úgy néz ki, az a táj, a természet és a nyugalom. A padló kerámialap imitáló agyag, díszített sok részletet a kezét. A főbejárat teak hindu, nagyon régi, faragott és díszített India, az egyik fémjelzi a legjobbra értékelt haza. A felhasznált anyagok a bejáratnál emeleten régiségeket.
A hátsó része a ház egy nagy terasz, a tető fele-fele fa szőlő nyújt árnyékot és hidegvérrel.
Közepette nagy hátsó udvarban, amely körülbelül 600 m2, fenyőfák között és a fű van egy medence 7x4 m, díszített zöld körülvéve conteselas agyag cserép ezt a szolgáltatást egy fészer, és egyéb ideiglenes anyagok tárolására kerti szerszámok.
A medence mellett van egy nagy füves terület, ahol lehet napozni, vagy kényeztesse intimitás a magas kő fenyők.
A környezet, ahol a ház egy fenyves erdőben, ahol nem magasabb, mint a kétszintes épület, mind az egyes házak, magas gazdasági szinten. Ez egy utcán, hogy megadja közvetlenül a tengerparton, de van mindenféle boltok, hogy megkönnyítse az életét a család, szupermarketek, újságok, éttermek, bárok.
A terület teljesen urbanizált, nagyon közel van a tengerhez, de nagyon jól kapcsolódik a külső, és buszjáratok mindegyike rövid idő alatt a város, iskolák, gyógyszertárak, kórházak, bankok, néhány percre.
A ház nagyon csendes, az utca hangja van, csak éjszaka lehet hallani a hullámok.
A terület kínál mindenféle sport, lovaglás, lovak, tenisz, foci, lapát, van öt golfpályák élvezetes tíz percre, mindenféle vízi sport, evezés, vitorlázás, horgászat, búvárkodás, van egy dokkoló Sport több mint ezer kikötőhely körülbelül 5 km-re.
Van is kevesebb, mint öt percre, gyalog kb 15, a természeti park mocsarak, sétáljon gyalog vagy kerékpárral. Az egész környezet nagyon csendes, az urbanizáció és a kényelmesen használható kerékpárút, mintegy 20 km-re az utazás,.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB