Eladás Két hálószobás lakás, Benidorm, Alicante, Spanyolország, Benidorm

Eladás - Cod. 32801

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 88 m²
  • Szobák száma: 2
  • Épület állapota: Good

Costa Blanca partszakasza elfekvő város méltán híres a külföldiek körében, leginkább az egész évre jellemző, szerencsés klímájának köszönhetően. A környék infrastruktúrája kiváló, a mindennapi élet nem drága és a magas minőségű egészségügyi szolgáltatások miatt kifejezetten keresett célpontja a már csendesebb életre vágyó nyugdíjas korosztálynak és akik spanyol lakás után érdeklődnek.

A Földközi – tengerre néző lakókomplexum a nap és a tenger szerelmeseinek lett kitalálva és akik szeretnének egy spanyol lakás tulajdonosává válni.

A komplexum készítői nagy hangsúlyt fektettek a tökéletes helyszín kiválasztására és minden egyes ingatlanból csodás kilátás tárul elénk. A tágas teraszok, illetve tetőteraszok végtelen szabadság érzetet nyújtanak, miközben a friss levegőt élvezzük. A tervezők a folyamat minden lépésénél szem előtt tartották a funkcionalitást, a terek jól kihasználhatóságát.

A környéken minden adott, ami a mindennapi élethez szükséges: tömegközlekedés, szupermarketek, éttermek. Szintén a közelben található a Zenia Boulevard Shopping Center, ami több mint 80.000 m2-ével a régió egyik legfontosabb bevásárlóközpontja. (üzletek, kávézók éttermek, elektronikai boltok, szupermarket, bowling, casino)
Kevesebb, mint 5 km-es ható sugáron belül 3 db 18 lyukú golfpálya is található.
A gyönyörűen kialakított és igényesen kezelt közösségi terek, zöld kertek számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak:
Két felnőtt, illetve két gyermek medence, mosdók, 6-8 férőhelyes fűtött jacuzzik, szabadtéri edzőteremés játszótér is helyet kapott a komplexumban hogy a lakók teljes feltöltődését szolgálják. Ezen felül a tervezők kialakítottak egy relax zónát is, ahol kényelmesen pihenhetnek.

Bármilyen egyéb kérdése merül fel a projekttel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot. Váltsa valóra álmait! Hívjon most ezen aszámon: 06.70.634.2499. lukentum@lukentum.com

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Tamas Csaki
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB