Eladás Két hálószobás lakás, Orihuela Costa, Alicante, Spanyolország, La Zenia. Avenida España

Eladás - Cod. 36400

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 110 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

La Zenia luxus apartman / 2 hálószoba / 2 fürdőszoba / 5 + 1 fő részére

Ez egy szép 110 nm-es. 2 ágyas 2 fürdőszobás lakás, mindössze 500 méterre a La Zenia nagyon népszerű strandjától. Transzfer Alicante repülőtérről mindössze 40 percet vesz igénybe.

Ez a második emeleti ingatlan légkondicionált.

17 nm-es. napozóterasz a napozást, amely tökéletes grillezésre, ebédre / vacsorára vagy játszótérként szolgál a gyermekek számára. A napozóterasz tágas márványfelülettel és 2 nagy tárolóteremmel is rendelkezik. A tengerre nyíló kilátással rendelkezik mind a La Zenia, mind a Cabo Roig, és tökéletes a szabadtéri nyári ételek és italok számára.

Megoszlás: széles terem és folyosó; külön konyha; mosókonyha; nagy étkező kanapéval; kétágyas hálószoba dupla ággyal (150 * 200cm) és saját fürdőszobával; hálószoba három ággyal; fürdőszoba zuhanyzóval; nagy terasz (17 nm).

A külön konyha teljesen felszerelt, csúcsminőségű készülékekkel és konyhabútorokkal, valamint külön mosókonyha és mosoda is található.

Az ingatlan teljesen felújított: villany; vízvezeték; festmény; asztalos; Climalit rendszer ablakok (Az ablakok és redőnyök alumínium és dupla üvegezésűek); bejárati ajtó FAC szekrénnyel és egy második fémes grillezett ajtóval; új konyha, új elektromos készülékek (légkondicionált, 40 "Sony TV, hűtőszekrény, automata mosógép, sütő, mikrohullámú sütő, vízforraló, tálca, elektromos vasaló stb.), új szekrények és új ágyak.

Az ingatlan 2 tágas helyszíni parkolóhelyet biztosít biztonságos kapuk mögött. 2 lifttel és nagy kertekkel, valamint egy nagy úszómedencével is rendelkezik, füves területen napozásra, pihentető alkalmi beszélgetés vagy egy jó könyv olvasása egy napernyő alatt.
Olyan problémamentes ingatlanot keres, ahol a nap mindig ragyog?

Maga a lakás rendkívül csendes, és a hétvégén semmi zaj nincs.

Rengeteg lehetőség található gyalogosan: éttermek, bárok, üzletek, szupermarketek, bankok, járóbeteg-klinika, ... Az autó hasznos lehet a különféle utazási, étkezési, vásárlási és szórakoztató ajánlatokhoz, különösen a Zenia Boulevard (néhány kilométeren belül), vagy Torrevieja, látogató golfpályák, természeti területek (például Salinas de San Pedro) vagy nagyobb városok, mint például Cartagena; Murcia vagy Alicante.

Az ingatlan teljes egészében megreformált, és további beruházások nélkül elérhető.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB