Eladás Majorság, Los Realejos, Tenerife Islas Canarias, Spanyolország, C/ Acequia 12

Eladás - Cod. 36452

  • Tipus: Majorság
  • Terület: 610 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 2

A Realejo Bajo történelmi negyedében található. Helyreállt. 610 m2. Kilátással a tengerre és a hegyre, amelyek 1,5 km-re vannak, két lakóház, az egyik méltóságteljes és a másik egy magas ház alkotásával.
Homlokzatát a XIX. Században felújították, romantikus stílusban, nagyszerű díszítéssel. Ablakok és ajtók védve kovácsoltvasból készült, kiváló minőségű virágmotívumokkal. A homlokzat feldarabolása, a karnizán, egy vak parapet, melyet geometriai alakzatok díszítenek, amelyek mögött a fedél rejtve van.
8 szobával rendelkezik, melyek közül kettő öltözővel, társalgóval, központi terasszal, előszobával, 2 fürdőszobával, pincével, teljesen felszerelt konyhával, terasszal és garázzsal (4 autó) 62,51m2-es. Ez egy háztáji 100m2. Két szobájukban és nappalijában, a Mudejar mennyezetben agramdal és a geometriai motívumokkal és zsinórral díszített almizátumokkal állnak ki.
Falait teljesen szabálytalan bazalt kőből építették, amely körülbelül 80 cm vastag sárral agglomerálódott. A ház két magasságban, mennyezetben és padlón rendezett teaből. A szállást több test is betartja, mindegyikük 6, négy hagyományos vízzel borított vízzel, a hagyományos arab csempe által elkészített, páros és egy sor fafa szerkezettel. A ház belsejében fenntartja az épület eredetének lényegét, egy Mudejar építészetet, amelyet egy négyzetméteres Kanári-terasz körül alakítottak ki. A bioklimatikusan működő népi építészet. Fából készült tea padló és mennyezete.
5 Puerto de la Cruztól és La Orotavától.
Egyedülálló ház, minőség, művészi és tartós.
A legközelebbi környezetből kiemelhetjük:
-La Rambla de Castro mintegy 1,5 km. Védett táj, amely kiemelkedik a biológiai sokféleségért, a nagyszerű szépségért, a túlzott természetért, a vízforrásokért ... ideális hely a túrázáshoz.
- 1,5 km-re található a La Corona, az egyik legjobb siklóernyős terület, ahol a szabad repülés és siklóernyőzés világának legfontosabb fesztiválja több éve is megtörtént, "Parafest" A Korona. A siklóernyőzés és a trekking kombinációja.
- Körülbelül 2 km-re a Socorro strand vulkáni homokkal és ideális hely a szörfözéshez és a búvárkodáshoz. Rendkívüli búvárkodás a vizek átláthatósága, az egész év kellemes hőmérséklete és a számos faj és számos faj miatt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB