Eladás Négy hálószobás lakás, Palma de Mallorca, Mallorca, Spanyolország, Paseo Marítimo

Eladás - Cod. 26306

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 162 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 3

Látványos lakás, nagyon világos, egy csendesebb részén, a sétányon a Palma, hihetetlen kilátás nyílik a tengerre és a kikötőre.

Az ingatlan 162 m2 és 7,50 m2-es fedett terasz, 4 hálószoba (master öltözőben), 3 fürdőszoba (az egyik en suite), felszerelt konyha, nappali-étkező, mosókonyha, márvány és kommunális medence, ami gyakorlatilag nem használható az épület néhány lakás. Azt is, hogy az ár tartalmazza a mélygarázs 8 m2.

Elhelyezkedés és környéke: Palma legnagyobb városa Mallorcán 400.000 lakosa van. A régi város lenyűgöző történelmi építészet, mint az arab fürdők és a híres szórakoztató kerület "La Lonja". Arra is kínál számos strandok, kikötők és a híres Promenade, amely kiterjeszti kilométerre a tenger mentén, amely lehetővé teszi számos tevékenységet. Itt található bárok és éttermek, az Auditorium Palma és sok a bolt a városban.

Palma is találunk a legmagasabb koncentrációban a nemzetközi iskolák és a legmodernebb kórházakban (Klinika Planas és az új kórház Fiú Espases). A szállítás, a város egyik legmodernebb infrastruktúra Európában: nemzetközi repülőterén "Son Sant Joan", az új metró és egy teljesen kidolgozott és tökéletesen karbantartott úthálózat.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB