Eladás Sorház, Estepona, Málaga, Spanyolország, Playa Guadalobon,33

Eladás - Cod. 40564

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 400 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 3

Mint az egyik legkívánatosabb és legmegalapozottabb lakóhely Európában, a Costa del Sol szinte minden vonzó lehetőséget lefed azoknak a lakásvásárlóknak, akik luxus életmódot keresnek a Földközi-tengeren, vagy akár kiváló bérleti befektetési lehetőséget is kínálnak. természetes villámok, beleértve az építészeti részleteket, a kettős magasságot és a nyitott konyhákat, amelyek tágasságot és terebességet biztosítanak. A belvárosi házhoz privát tetőterasz tartozik jakuzzival, pergolával, úszó padlóval és grillezővel. Saját mélygarázsából közvetlen hozzáférés nyílik a házhoz egy tágas mosoda és kiszolgáló terület, valamint a vendégek számára közös parkolóval.
Az otthonban kandalló, padlófűtés (lakóhelyiségekben víz, a fürdőszobákban elektromos), meleg és hideg légkondicionálás, kész és kárpitozott szekrények, valamint a legújabb domotikus otthoni rendszerek találhatók. A tengerparton, a Guadalobón folyó mellett és a széles fenyőerdő fokozza a magánélet és az elszigeteltség örömét. Csak néhány perc sétára található az Estepona kikötőtől, közel a városközponthoz, és kivételes összeköttetéssel rendelkezik Puerto Banús, Marbella, valamint Málaga és Gibraltar repülőtereivel. A közösségi központokat nagy úszóterületek (50 m medence, végtelen medence) emelik ki és gyermek szabadtéri medence). Gyógyfürdő fűtött medencével, jeges vízzel, szaunával, törökfürdővel és teljesen felszerelt edzőteremmel.
Ezen felül két kikapcsolódási terület, balinéz stílusú strandágyak, lépcsőzetes vízesések és egyéb vízelemek tarkítottak a belső utakon, a plázákon és a zöldellő kertekben - mindezt egy biztonsági ellenőrzés alatt álló burkolatban.
A kültéri esztétikát a lehető legtermészetesebbnek hozták létre, fehér, szürke és fekete árnyalatokkal, stílusos elválasztó falakkal.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB