Eladás Tetőtér, Madrid, Madrid, Spanyolország, Vicente Blasco Ibáñez, 37

Eladás - Cod. 30306

  • Tipus: Tetőtér
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet:

Egy tulajdonság, amely választ ad egy exkluzív, elegáns és modern penthouse triplex az egyik legjobb fejlesztések lakónegyedben Sanchinarro ahol élvezheti a csodálatos létesítmények és a közös területeken, mint például úszás téli, nyári medence, tornaterem, salakos teniszpálya , zöld területek, játszótér, közösségi helyiség és a biztonsági szolgálat és a biztonsági 24 óra.
És egy széles, nyitott előtér ház meghívást be az egyes szobáiban, az első emeleten. Pompás négyszögletes ebédlőben egy nagyon világos és közvetlen hozzáférést kínál a gyakorlati teraszon élvezhetik a napi szabadtéri étkezést. A tágas, modern konyha elegáns bútorokkal és rozsdamentes acél készülék, van egy iroda, és egy fedett ruhaszárító. Ugyanezen a szinten, ez egy tágas hálószoba egy fürdőszobával, káddal és hidromasszázs oszlop épült.
Egy gyönyörű, fából készült lépcső vasrács átlapolás megvilágított egy nagy ablak, amely kiterjed a három emeleten, így a természetes fény sugárzik, hogy az egész lakásban. Fel ugyanaz, vagyunk egy teremben a másik két hálószoba, mindkettő saját terasszal és fürdőszobával. A nagy hálószobába egy jól öltözősarkot gardrób és egy fürdőszoba jacuzzival és különálló és független a többi egészségügyi zuhany.
A harmadik emeleten van egy nagy szolárium zuhanyzóval és műfüves, valamint egy olyan területen, pergola ami ideálissá teszi a napi barbecue családjával és barátaival.
A kommunális garázs a ház 2 autó garázs 3 autó, és el van látva tároló.

Terület: Sanchinarro már parkosított területek, társadalmi, kereskedelmi, sportközpontok, éttermek, mozik. Mi lehet találni a következő látnivalók a Colegio San Pablo CEU, bevásárlóközpont "El Corte Ingles" Kórház "Sanitas La Moraleja" Kórház Madrid Norte-Sanchinarro stb közelben Ez köti össze a metró és a busz, 10 perc helyeket talál, mint a Madrid Barajas Adolfo Suárez repülőtér vagy Chamartin állomástól, és a linket főutak M40, M30, A1. A luxus és kényelem, amelyek ezen a területen egy nagy attrakció élni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB