Eladás Villa, Alicante, Alicante, Spanyolország, Calle arpa

Eladás - Cod. 34299

  • Tipus: Villa
  • Terület: 190 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 1

Ez jól mutatja, 4 szobás villa található egy csendes vidékies lakóövezetben található, 7 km-re a város San Vicente del Raspeig és 17 km-re a városközponttól Alicante. Az ingatlan közel van az autópálya-rendszer a gyors és könnyű hozzáférést biztosít Alicante nemzetközi repülőtér egy vezetési idő mindössze 20 perc alatt. Maigmó Nemzeti Park és a hegyek egy 10 perces autóútra.

A villa elosztva egy emeleten található és túlnyomórészt sík telken, amely kiterjed a 2029 m2-es, és egy privát medencével, külön vendégház és egy garázs. A ház mellett egy kert érett fenyőfák így jó árnyalatot a nyári hónapokban kínál magánélet, hogy a lakóhely. A hátsó az ingatlan van egy bekerített karám, hogy fel lehetne használni, vagy művelt, hogy életben tartsa.

A villa előtt medencére néző egy jó méretű fedett terasz, ami a lobby és a folyosón, ahonnan minden szoba elosztva. A fő tartózkodási van egy nagy szalon kandallóval; Egy teljesen felszerelt konyha; 3 hálószoba; A fürdőszoba és egy külön WC. A légkondicionáló biztosított. Minden szobában van szekrények. Van Climalit dupla üvegezésű ablakok az egész házban.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB