Eladás Villa, Arona, Islas Canarias, Spanyolország, avenida europa

Eladás - Cod. 33463

  • Tipus: Villa
  • Terület: 350 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Exkluzív ajánlat! Új luxus villa „Infiniti” a Tenerife déli részén. Mint luxus életmód La Caleta! Comfort ... space ... Világos ... ... egyszerű elegancia, mind a szavak segítségével leírni ezt a villa! A minimalista design a luxusvilla tágas nyitott nappali és tájolása lehetővé teszi az áramlás a természetes fény az egész házat, amely egy meleg családias hangulatot az ingatlan. A közelmúltban épült, nagyon jó minőségű anyagokból, márvány, fa és kő.
Ez áll 4 nagy hálószoba, mindegyik saját fürdőszobával és öltözővel. A hálószoba egyedi, saját nappali 80 m2-es terasz, ahonnan csodálatos kilátás! Nagyon könnyű és tágas nappali és nyitott konyha, teljesen felszerelt. Akkor egy frissítő reggeli úszás, vagy egy pihentető nap végén egy dip a privát medencével, élvezze a tágas terasz, ahol vendégül barátait egész évben barbecue, saját kert-hez egy szép chill-out-nak. Dupla garázs és rengeteg tároló területek.
jellemzők:
Terület: 2500m2
House: 350m2
uszoda
garázs
kert
4 hálószoba
4 fürdőszoba
Ár: € 2,400,000.

Az üdülőfalu a La Caleta körülvett csodálatos táj és a sziklás tengerparton. Az öböl mesterséges víztározók, amelyek tele tengervízzel. napozó terület helyi vulkáni kőzet, amely segít neki csatlakozni a környező táj és hangsúlyozzák a szépsége ennek a helynek.
La Caleta csendes és békés. Lakói között többnyire az emberek, akik úgy döntenek a helyét a golf és búvár. Costa Adeje Golf Club mindössze 10 perc alatt. A part mentén egy pár lépcső ereszkedés azok számára, akik szeretnék úszni az óceánban. Számos öblök gyönyörű víz alatti táj, lehet merülni, hogy a mélysége 40 m.
Ez nagyon szép villa, gyönyörű kilátással, készen arra, hogy nyitott ajtók az Ön számára a mesés világot!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB