Eladás Villa, Callosa de Segura, Alicante, Spanyolország, Los Monteros 7, Polígono 18, Parcela 7

Eladás - Cod. 35221

  • Tipus: Villa
  • Terület: 597 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 3

Kiváló építésű ház és verhetetlen orientáció. A narancssárga ligetek és a citromgödör között helyezkedik el, ami élvezi a nagy magánéletet és diszkréciót. De nagyon jól csatlakozik, mivel mindössze 1,5 km-re van a 340-es országúti autópályától és az A 7-es autópályától, mindkét irányban elérhető. Nagyon közel a városi központ, ahol van egy szociális tevékenység központ, szupermarket, kávézó, pékség, dohányzók, egyház, gyógyszertár és egészségügyi központ.

A CHALÉ RÉSZEI:
 
-Exterior: A gazdaság 15000m2-es, a telek, ahol a ház épült, mintegy 7500m2, amely 2500m2 kert és kerítéssel a teljes kerületén. A hátsó részén található a 12 m x 6 m-es medence kezelő telepével, fürdőszobával és kültéri zuhanyzóval. Kertek és növények a ház körül és az út mentén, melyet jó sűrűségű ciprusokkal védenek, és így egyedülálló magánélet.

- alagsor és garázs: alapja egy 60 cm-es lemez. magas, vasbeton és vasrács, amelyekhez a szerkezet minden oszlopához csatlakoznak. A magassága 3,5 m. A fal, amely az egész kerületét alkotja, és amely föld alatt van, vasbeton, szélessége 19 cm. , tekintettel a szigetelésre, hőmérséklettartománya 15o tél és nyár 24 óra között, természetes megvilágítással és nagy szellőzéssel rendelkezik. Helyet biztosít öt autó számára, edzőteremmel, játékszobával és raktárhelyiséggel rendelkezik.

-Lower Floor: A földszinttől 1,60 méterre helyezkedik el, a burkolat 19 cm-es "termoarcilla" tömbökből áll. széles, légkamra, mely 5 cm-es "poliespan" lemezeket és "9" téglákat hordoz, és mindezzel nagy hőszigetelést ér el. Az ablakkeretek lakkozott alumíniumból készülnek, hőhíddal és kettős üvegezéssel a szigetelés javítása érdekében. A lakáshoz tartozik: konyha (35m2), mosókonyha, nappali (40m2). Négy hálószoba és három fürdőszoba, valamint egy 90m2-es veranda. A hálószobának 20 m2-es területe van, két nagy, keletre néző ablakkal, nagy és világos WC-vel és öltözővel rendelkezik, ami egy független, 35 m2-es lakosztályt alkot. A hálószobák padlója a "bubinga" fából készült, a cementlemezre erősített fa lécekre szerelve, a lyukakat "arlita" golyóval töltötték meg, hogy elkerüljék a lépcsők üreges hangját és javítja az elszigeteltséget. A tölgy minden belső ácsmunka.

-Attic: Körülbelül 90 m2-es területen van egy nagy nappali (60m2.), Egy hálószoba és egy fürdőszoba és egy 30m2-es terasz. Gyönyörű kilátással.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB