Eladás Egyéb (földterület), Riogordo, Málaga, Spanyolország, c/Virgen de Belen

Eladás - Cod. 30666

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 16424 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 96

UR4 belterületi telkekre Riogordo (Málaga). Részleges jóváhagyott terv

Malaga Riogordo egy szép város 40 km-re Malaga Capital és a Costa del Sol, könnyen megközelíthető az autópályáról minden irányban egyaránt Granada, Cordoba és Sevilla.
 A település található Axarquia regisztrált csaknem 3000 lakosa van. A város az összes szolgáltatást rejlő olyan helyen él, hogy nagyrészt a lakossági turizmus, különösen külföldön, ahol áll a brit gyarmat. Élvezze a nagyon különleges mikroklíma, ahol a nap ízlelöbimbóknak egész évben. A hőmérséklet soha nem szélsőséges hideg és a kivétel.
Közel a történelmi központjában Riogordo a szóban forgó földterület, a UR4, mintegy 21.331 négyzetméter minősített városi területek és részleges jóváhagyott tervet, amelynek 16.424 négyzetméter tulajdonában vannak ami 77,01% áll együttható függően felületre. . hó vagy mezőgazdasági Andalúzia ajánlatokat.
De amit leginkább tetszett a UR4 szó. Nap, sugárzó és éles fordulóban. Az enyhe lejtőn a megkönnyebbülés biztosítja a vétel, közvetlen napfény és kivételes kilátást minden otthon egy kiváló helyen, állandó fény és mindig a kék ég. A Sierra és a folyó, a színek és a kellemes érzések keverednek az összes érzék.
Mindez egy olyan városban mint Riogordo (Málaga), saját turisztikai életét, megérdemli látogatás és élni a kulturális, szórakoztató és építészeti. A csodálatos táj miatt Serrania, a völgy, ahol ül, és a folyó a falu bejáratánál. Minden egy mikroklíma, ahol a hideg nincs helye.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB