Eladás Ház, CHILCHES-COSTAS, Málaga, Spanyolország, NASAS 12

Eladás - Cod. 43143

  • Tipus: Ház
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 3

A Malaga állambeli Chilches gyönyörű partján található ez a lenyűgöző villa, amely kényelmes és elegancia életet ígér. Ez az ingatlan 210 négyzetméteres építményével és 626 négyzetméteres nagy telekkel bőséges teret kínál bel- és kültéren egyaránt.

A villába belépve azonnal felmérheti azt a lehetőséget, amellyel igazi otthonná válhat. Bár bútorozatlanul kerül értékesítésre, és némi felújítást igényel, ez nagyszerű lehetőséget biztosít az új tulajdonosoknak, hogy minden sarkot ízlésük és preferenciáik szerint alakítsanak ki.

A villában négy nagy hálószoba található, így tökéletes hely egy nagy család elszállásolására vagy a vendégek szórakoztatására. Ezen kívül két teljes fürdőszobával rendelkezik, amelyek kényelmet és magánéletet biztosítanak a ház minden tagja számára.

A teljesen felszerelt konyha tökéletes hely az ínyenceknek, hogy kibontakoztathassák kulináris kreativitásukat.

A villa egyik gyöngyszeme a gyönyörű privát úszómedence, ahol a forró nyári napokon frissítő fürdőzést is élvezhet. Ezen kívül az ingatlanhoz tartozik egy különálló garázs is, amely biztosítja a biztonságos parkolóhely nyugalmát a járművek számára.

A villa két terasszal is rendelkezik, az egyik a földszinten és a másik a felső szinten, ahonnan panorámás kilátásban és csodálatos naplementében gyönyörködhet. Ezek a szabadtéri terek ideálisak a pihenésre, társasági összejövetelek lebonyolítására vagy egyszerűen csak a mediterrán éghajlat élvezetére.

Délnyugati tájolásának köszönhetően a villa egyik fontos jellemzője a világosság. A napsugarak minden sarkot elárasztanak, meleg és barátságos légkört teremtve. A természetes megvilágítás tovább emeli az építészeti részleteket, és kiemeli a belső terek szépségét.

Ezenkívül az ingatlan bejáratánál, közvetlenül a házhoz való feljutás előtt egy további lakás építéséhez előtelepítés van biztosítva. Ez az opció nagy sokoldalúságot és rugalmasságot kínál, hogy az ingatlant a tulajdonosok igényeihez és vágyaihoz igazítsa.

Röviden, ez a villa Chilches Costában, Malagában egyedülálló lehetőség álmai otthonának megteremtésére. Nagy beépített területtel, nagy telekkel, saját medencével, külön garázzsal és gyönyörű teraszokkal ez az ingatlan mindent tartalmaz, amire szüksége van a mediterrán élet a legjobb élvezetéhez. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezt a villát tökéletes búvóhelyévé alakítsa!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB