Bérlet Egyéb (lakóingatlan), Vilagrassa, Lleida, Spanyolország, anglesola 2

Bérlet - Cod. 23471

  • Tipus: Egyéb (lakóingatlan)
  • Terület: 325 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: wood

A ház kész befogadni 14 felnőtt. Öt szoba, két háromágyas szoba egyszemélyes ággyal, két háromágyas szoba egy franciaággyal és egy egyszemélyes; dupla kandallóval, fürdőszoba és a haza.

Három fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal. Nagy étkezős konyha a szükséges főző berendezések. Nappali kandallóval és ingyenes tűzifa, internet-csatlakozó TV 37 "lehetséges kapcsolóval digitális dokumentumok számítógépen keresztül számítógép, házimozi, zene minden szobában, játékok, ... Mosó hosszabb tartózkodásra.

Cal Valls található egy régi épület érdekes építészeti megoldásokkal helyreállították következő természetvédelmi szempontok: boltívek, falak és pikk, fa gerendák, terrakotta falak, boltíves pince száraz kő ...

Mi végre a legfejlettebb környezetvédelmi intézkedések: kettős szigetelésű falak, a mennyezet és ablakok; Osztályba sorolt ​​berendezések, izzók, fűtés föld fűtés, ciszterna gyűjtésére esővíz 20.000 liter a kert öntözésére és töltse ki a medencében.

A nappaliban található egy számítógép ADSL kapcsolat kommunikálni az interneten keresztül korlátok nélkül, a munka, az utazás megszervezésével és szórakoztató. Azt is fel lehet használni, hogy játsszon a széles játékok.

A fénykép mutatja, része a kő boltív volt a házban, hogy megépült a konyha és a nappali.

A számítógép csatlakozik az LCD TV 37 "-át bármilyen digitális prezentáció, PowerPoint vagy más programok, fényképekkel, illetve a digitális fájlokat ...

A kémény lehetővé teszi számukra, hogy egy csendes, hangulatos sarok, ahol egy jó ideje. Tűzifa kapható tartalmazza a bérleti díj, valamint a barbecue.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB