Eladás Egy hálószobás lakás, Torrevieja, Alicante, Spanyolország, .

Eladás - Cod. 43662

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 41 m²
  • Szobák száma: 1
  • Épület állapota: Good

ID:sh501
Mediterrán stílusú lakás eladó Torreviejában!

Kivételes befektetési lehetőség
Fedezze fel ezt a kiváló befektetési lehetőséget Torrevieja szívében! A lakás ideális választás állandó lakhatásra és üdülésre is. Az évről évre növekvő turistaforgalom és a kiváló elhelyezkedés stabil és megtérülő befektetést biztosít. További előnyt jelent az alacsony éves adó és közös költség, így minimálisra csökkentik a karbantartási költségeket.

Ideális hely - Torrevieja, Calas Blancas
Az apartman Torrevieja népszerű Calas Blancas területén található, mindössze 10 perc sétára a lenyűgöző Playa de Los Locos strandtól. A környék gazdag kulturális eseményekben és turisztikai látványosságokban, amelyek egész évben vonzzák a látogatókat. A város pezsgő életének közelsége, mégis nyugodt környezet teszi különlegessé ezt a lakást.

Minőségi építési és komfortszolgáltatások
Ez a részben felújított mediterrán stílusú apartman kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a kényelmet. A 41 nm-es apartmanban egy hálószoba és egy tágas nappali, valamint egy hangulatos terasz található, ahol élvezheti a mediterrán klímát.

Az épület 2. emeleti lakásban nincs lift, de a lépcső könnyen megközelíthető. A közösségi szolgáltatások közé tartozik három közös medence, így mindig talál egy helyet a kikapcsolódásra, feltöltődésre.

Pénzügyi információ:
- **Éves adó:** 98 €
- **Teljes költség:** 180 €/év
- **Ár:** 88 900 €

Ez a lakás egyedülálló lehetőséget kínál befektetésnek és turizmusnak egyaránt. A kiváló elhelyezkedés, a minőségi kivitelezés és a kedvező fenntartási költségek garantálják a hosszú távú értéknövekedést és a folyamatos bevételi forrást. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző lakást Torrevieja szívében!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Szikora Hajni
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB