Eladás Farm, oviedo, Asturias, Spanyolország, San Claudio- Trubia

Eladás - Cod. 39328

  • Tipus: Farm
  • Terület: 900 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 3

Látványos "Casona de Indianos", több mint száz éves, teljesen felújítva, 2003-ban, a legjobb anyagok felhasználásával.

A Casona 8 szobával rendelkezik, két épület között, melyek mindegyike légkondicionált. Néhányukhoz saját társalgó, galéria és jacuzzi tartozik. Mindegyik nagy, és gyönyörűen felszerelt szekrényei finom erdőből vannak. A fürdőszobákat lenyűgöző márvány borítja, és szintén nagyon nagyok.

A ház luxusszállodaként is használható, mivel étteremmel, nagy nappalival, ipari konyhával, bár-szolgáltatással és télikerttel rendelkezik. Mindezt kiváló minőségű anyagokból és nagyon jó ízlésből. A kő társalgó hangulatos kandallóval rendelkezik.

A ház körül látványos kert található, lenyűgöző kőfallal. A 4700 négyzetméteres telken gyümölcsös, ketrec található mezőgazdasági állatok számára és kiegészítő konstrukciókkal rendelkezik. Ennek a teleknek egy része építhető.

Ezt a gyönyörű tulajdonságot egy lélegzetelállító táj veszi körül. A ház Asztúria központjában, a Nalon folyóval határolt és a hegyek között, Oviedótól tíz percre található, megtartja a saját földje, kő és fa gyökereit. Az üvegezett galéria lenyűgöző kilátást nyújt a hegyekre.

A közelben található a Priorio várnak nevezett erőd, a Lluera-barlang vagy a San Juan Bautista de Priorio román templom. Ideális hely a túrázáshoz és a kerékpáros túrákhoz, a nyilvános uszoda, a golfpálya és a jól ismert "Las Caldas" gyógyfürdő közelében is.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB