Eladás Ház, Puzol, Valencia, Spanyolország, Alfinach

Eladás - Cod. 40959

  • Tipus: Ház
  • Terület: 600 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 3

Üdvözöljük otthonunkban! A strand és a hegyek között választottuk, közel a vonzó Valencia városához (amelynek repülőtere 20 percre van), és még közelebb eső városokhoz, Puzolhoz és Saguntohoz, ahol minden szükséges szolgáltatást megtalálhatunk.
Házunkban jól lakunk: rengeteg hely áll rendelkezésre az egész család számára. Ezen kívül a környéken számos iskola és 2 nemzetközi iskola működik: az American School és a Claxton College, nem megfeledkezve az Alfinach College-ról.
A sok zöld terek a ház körül számunkra a lehetőséget, hogy séta, kerékpár, sportol: a nagyon szép és teljes társadalmi klub, a Sierra Calderona szélén a városiasodás, a család strand Puzol és a foglalás védett Natura 2000.
A házban van:
- egy nagy terem
- konyha asztallal való elhelyezésre, nagy tartalékkal és hozzáféréssel a kerthez
- tágas és világos kandallós étkező, hozzáféréssel a fedett teraszhoz
- 4 nagy szoba, beépített szekrények (egy, a földszinten, befogadóképessége egy irodában vagy egy szobát egy személy mozgáskorlátozott vagy - nagyon kényelmes, hogy a gyerekek mellett a nappali - a játék szoba / könyvtár)
- 80 m2-es tetőtér terasszal, panorámás kilátással a tengerre és Valencia felé, ahol 2 irodát telepíthet (például otthoni távmunkára), átalakíthatja komplett konyhával és fürdőszobával rendelkező szobává vagy 2 fürdőszobás szobává : röviden, hogy szervezzünk tetszés szerint és az Ön igényeinek megfelelően
- 3 fürdőszoba
- garázs egy autó számára
- nagy medence
- összevont kert
Az ablakok dupla üvegezésűek, szúnyoghálókkal és árnyékolókkal. A padló parkettából és kiváló minőségű kőből készül. Van egy riasztónk, amely közvetlenül kapcsolódik az urbanizáció kiváló felügyeleti szolgáltatásához, körülbelül kétszáz méterre a háztól.
Mivel az élet változás és evolúció, most újabb projektünk van. Ezért azt javasoljuk, hogy eladó házunk, hogy egy másik család boldog és felejthetetlen pillanatokat élhessen ott!
Áraink: 410 000 euró.
Felhívhat engem további információkért vagy látogatás megtervezéséért. N’hésitez pas à m’appeler en français, angolul beszélek veled, ha úgy tetszik. Nederlands kan ik ook spreken. Ich lese und schreibe Deutsch. Leggo i scrivo olaszul.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB