Eladás Villa, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Spanyolország, Playa

Eladás - Cod. 21854

  • Tipus: Villa
  • Terület: 350 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: CASA INDEPENDIENTE
  • Épület állapota: Good

Divatház BEACH FRONT

Leírása tulajdon.

A józan homlokzat és a fény időben, kényelmes, tágas, teljes személyiség és a belső erő néhány erénye ennek a családnak épült, gondosan és részletesen. Az elegáns területen Vilanova abszolút nyugalom, a magánélet és a gyönyörű tengerpart kilátás nyílik minden szobában. Oszlik 4 emeleten lifttel vagy lépcsőn. A földszinti területek tágas lobby, világos dupla magasságú nappali kijárattal a kertbe, ahol élvezheti egy felejthetetlen estét tengeri szellő ahogy folyik. minivalista konyha minden beépített készülékek és WC-vel. Az emeleten hálószoba fürdőszobával a legfelső emeleten a mester lakosztály 55 m2-es saját terasszal, kilátással a tengerpartra, öltöző és jacuzzi a fürdőszobában. Minden szoba nagy mértékben. Az alagsorban 4 autós garázs, mosókonyha található. Tökéletes kívül a kert, veranda. Extrák: lift, külső falak 20 cm, alapfalai 35 cm, külső asztalos és lázadás kristályok. Állítható redőny, padlófűtés, ozmózis, vízlágyító, központi porszívó, napelemek, tömör fa belső, fehér lakkozott. Fény generátor. A biztonsági rendszer kamerákkal és mozgásérzékelőkkel. Füst érzékelők, a tűz és a víz szivárog. Minden WC. Otthon automatizálási rendszer ellenőrzésére világítás, redőny és riasztó csatlakoztatható telefonon, stb Előre telepített HD hang ... és csak 35 percre a Barcelona.

LEÍRÁS ELHELYEZKEDÉS
Vilanova a fővárosban a Garraf, félúton a főbb nagyvárosi területek (40 km-re Barcelona és Tarragona 45). Ez a város egy hosszú és eseménydús története, amely megkapta a levél király I. Jakab 1274-ben.

A város, polarizációs szélesebb területi környezet mindig is nagy gazdasági dinamizmus, amely az első a mezőgazdaságban és a tengeri kereskedelem, a bor (XVIII és XIX század) később az iparosodás, a textilipar (XIX század) és végül, egy ipari diverzifikáció alapján nagy fém gyárak, textil-és vegyi (a huszadik század elején.) Jelenleg a város tart fenn bizonyos mezőgazdasági tevékenységet, a halászati ​​flotta legfontosabb Katalónia, és hozzá kell adni a gyors ipari fejlődés, a szolgáltatási szektor és a szolgáltatások.

Leisure ajánlat

Vilanova a hajózási és szabadidős infrastruktúra kikötő, strand, sétány, golfpálya ... A kulturális kínálat változatos és átfogó, országos hírű múzeumok, mint a Victor Balaguer (katalán művészet romantika) vagy a technológia, mint például a vasút; van egy program, a színház, a zene, a film és a fesztiválok, mint például a népszerű és hagyományos Music (FIMPT).
A hagyományos és népszerű ünnepi kínálat Vilanova a leggazdagabb Katalóniában, kiemelve a Három sírok, Farsang, Festa Major ...

A város annyi mezőgazdasági és halászati ​​hagyományok, konyha, amely a friss termékek, az is nagyon fontos, és el kell ismerni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


International Real Estate VNG
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB