Eladás Villa, Zapardiel de la Ribera, Avila, Spanyolország, c/ Lazara 12

Eladás - Cod. 26716

  • Tipus: Villa
  • Terület: 240 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Sierra de GREDOS: Villa LAND & nézeteit.
Fekvő határain belül a falu Zapardiel de la Ribera, ez a tulajdonság ideális segítségével állandó vagy második lakóingatlan. Az ingatlan áll egy 1.622m2 telket, amelyen egy 151m2 telken álló épület értéke a ingatlan tulajdoni lapja. Dél-szembe, ez a villa élvezi az összes városi létesítmények, és már felszerelt a magas színvonalú minőség befejező években. Hálózati villamos energia és a víz is biztosított plusz kapcsolatot a hálózati csatorna. A fűtést egy dízel kazán. Ez a családi villa osztva 2 szinten: egy 120m2 mélygarázsban hozzáférést utca és a 120m2 földszinti villa kiegyenlítették a property's kerttel és biztosít szállást révén: önálló konyha, fő hálószoba saját fürdőszobával, nappali-étkezővel kémény , 2 db kétágyas szoba és egy további fürdőszoba. Az alagsorban a jelenleg használt, mint egy garázs, egy tér teljesen nyitott tér. Ebben a pincében van egy további hálószoba és WC. Az ingatlan élvezi kiváló kilátás nyílik a hegyekre. A kertben van állítva az utca szintje fölé, és elválasztva azt a 50 m. hosszú kőfal. A kertben van takarva gyümölcsfákkal és vannak jogai révén a helyi közösség öntözésre.
A falu, ahol a ház található tartozik Gredos északi régióban. Ez magasságban 1518 m, található 65 km-re. Ávila, és 185 km-re Madrid, a lábainál a Gredos Massif Central. Azért is, mert a földrajzi elhelyezkedés és úthálózat, tökéletesen kommunikált más városok központi jelentőségű: Talavera de la Reina, Segovia, Valladolid, Toledo, Salamanca ... Mind éghajlat és táj jellemző magas hegyre, amelyet az jellemez, egy vad víz folyó, valamint számos legelők nagy amplitúdójú és a szépség, rétek és hegyek.
Az elsődleges ágazat alapjait a gazdaság a falu, az állatállomány, mint a domináns tevékenység. Népi építészet hagyományos községben, a szűk utcákon. Tekintettel arra, hogy a hagyományos szerkezetek, beleértve a pajták (blokk és szénakazalban), kis ablakok és falazott, a számos látnivaló, mint például: a folyami hidak, templom, kápolna, a malmok, annak ősi források kő, nem megfeledkezve minden esetben Sok vidéki gyalogút, hogy költöztünk gyanútlan sarkából a hegyek, és amely lehetővé teszi számunkra, hogy végezzen számos kirándulási.
Közvetlenül a környezeti értékek, a terület Gredos hoards egy érdekes összefoglalót a helyeken, ahol a történelem, a művészet és a hagyomány maradt egy fontos pályán. Ezek között, nagy hangsúlyt fektetünk a római út a "Puerto del Pico" és a városok Candeleda és "El Barco de Avila". Javasoltuk a hegyi sétára a platform végén található az út, hogy kezdődik "Hoyos del Espino" egészen a híres "Circo de Gredos". Az út vége a hívást "Trocha Real", hogy néhány perc alatt, vezet a nagy jégkorszak lagúna. Ebben a hideg, és átlátszó vizű tükröződnek a magas csúcsok, hogy a jövő a Almanzor alkotják a "Circus of Gredos". Hangsúlyozzuk, a Nemzeti Park a Gredos Hegység, csodálatos állat- és növénytani érték. Ahhoz, hogy élvezze a látogatás a hegyek, ajánlott túrázni. Lenyűgöző táj modellezhető gleccser erózió gránitsziklákon: lagúnák, cirkuszok, és betétek csúcspontja az 2592 méter a Almanzor tip.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB