Eladás Villa, Zaragoza, Zaragoza, Spanyolország, Octubre 418. Urbanización el Zorongo

Eladás - Cod. 35444

  • Tipus: Villa
  • Terület: 550 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 3

Eladó Luxus villa és új magánvárosiasítással 5 percre ZARAGOZA központjától, új építés és nagyon jó minőség. Az új, 40 m2-es konyha csak 1 évre, egyéni edzőterem, 8 fős törökfürdő, 7 fős pezsgőfürdő, fűtött medence 120 m2, nyári és téli automata teleszkópos fedélzet, napkollektoros motorok, diszkó bár, bárpult grillezési helyiség és 150 cm-es pizzasütő vagy sütő tűzifa, 8 parkolóhely, melyből 4 fedett, ablakok és ajtók alumínium színű fából, télen és nyáron tartják a házat, 2 kandalló, pince földszint, lehetőséggel egy másik kandallóból vagy konyha vagy önálló lakásból. a ház teljesen berendezett és ízlés szerint díszített.
Közösségi kiadások havi 173 euró. a fűtésre anélkül, hogy az egész télen kikapcsolna, havonta néhány eurót fizetnek a gázért, köszönhetően a házzal készült különleges hőszigetelésnek. Az urbanizáció 8-12 éves korú egészségügyi ellátással rendelkezik az utcán Júniusban 24 órás biztonsági szolgálat, járművek bejáratának és kilépésének ellenőrzése, gyógyszertárak, éttermek és végtelen sporttevékenységek (tenisz, labdarúgás, lapos, postahivatal, buszjárat félóránként 24 órában, magánbusszal járó gyermekek iskola és végtelen számú exkluzív szolgáltatás csak az urbanizáció tagjainak stb. számára).

Ezt a lakóhely átállításával értékesítik. Az ingatlan teljes egészében fizetett, és nincs fizetőképességi probléma, egyszerűen a lakóhely átállításakor nehezen gondoskodik a házról, ahogy érdemli, ezért értékesítik.
A ház csodálatos és várja az új tulajdonosát, aki első látásra beleszeret.
A csodálatos otthon ára 990.000 euró. Kamatozás nélkül finanszírozzák: belépő 350.000 euró + 1.500 euró havi kifizetés a teljes összeg teljesítéséhez.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB