Eladás Három hálószobás lakás, Valencia, Valencia, Spanyolország, Juan de Mena 11

Eladás - Cod. 28433

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 290 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 290

Ez a tulajdonság, melynek védett történelmi homlokzattal nyúlik vissza, a 19. században épült, és a Valencia központjában (botanikai terület). 2005-ben az épület felújítására került sor, és hasonlóképpen, a ház ment felújítás ugyanabban az évben. Az elektromos és épületgépészeti berendezések új.
    A ház 270 m2-es és egy 20 m2-es terasz. Nem található a második emeleten egy három emeletes épület, és elfoglalja az egész földszinten, a kastély, amely elfoglalta az egész épületben. A sok közül a felhasználás egy része elkötelezett a gyártási dekoratív kézzel rajongók. Az egyik része a hazai fenntartja eredeti kitett fa mennyezeti gerendák, míg a többi a ház, gipszkarton mennyezet.
 A polcok látható a képeken tartozott a gyár, és hasonlóképpen a házrész az eredeti arab tégla padló már megőrzésére és helyreállítására. A fennmaradó részt a padló borítja trópusi fa. A felújítás során néhány század falfestmények láthatóvá vált, amely tartották.
 Az összes ablak is változott a maga egészében és dupla üvegezés. A ház egy vízlágyító rendszer és három ipari légkondicionáló berendezések / fűtés.
 A házban előszoba, nappali / étkező és a konyha. A fő hálószoba fürdőszobával és egy öltöző területet. Van egy vendég hálószoba, egy küldetés fürdőszoba, előszoba, 15 m² tároló és egy nyitott térben 100 m² jelenleg használt, mint egy művészeti stúdió, valamint egy terasz 20 m² vízellátással.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB