Eladás Ház, Ronda, Málaga, Spanyolország, Calle Canada del Real Tesoro, 135

Eladás - Cod. 37549

  • Tipus: Ház
  • Terület: 250 m²
  • Szobák száma: 9
  • Emelet: porcelain

Van egy ajtó a garázsba. A garázsban van egy távirányítású garázskapu, magas minőségű kerámia csempe a padlón és külön megrendelésű csempe a falakon. A bal oldalon, a lépcső alatt, van egy tárhely egy munkaasztalon. A kézzel készített vasalati bejárati ajtók tükrözik az üvegt a magánélethez.

A stúdióba vezető nagy folyosó ugyanazokkal a burkolatokkal rendelkezik, mint a garázs. A stúdió kilátást nyújt a mezőkre, a dombokra és a hegyekre, Kelet felé és a folyó és a patak felé vezető folyosóra, a ház északi oldalán, légkondicionálóval és hőszivattyúval. A konyha gránitpultokkal, rozsdamentes acél kandallóval, szagelszívóval, sütővel, mosogatógéppel és ruhaszárítóval rendelkezik. A fürdőszobában van egy keleti ablak, egy zuhanyzó és egy elektromos fűtés.

Az első emeleten a lépcső tetejéről a folyosón jobbra nyílik a kettős franciaajtókon keresztül a hálószobában használt nappaliban, két erkélyajtóval, a nyugati dombokkal, a fa kandallóval szemben, A / C, hőszivattyú, nagy hatásfokú gáztűzhely tűzálló téglával, Swarovski kristály csillár, kerámia padló és korona öntés.

A folyosó bal oldalán található egy étkező, Andaluz konyha nyílással, légkondicionálóval és hőszivattyúval, terrakotta kályhával, csillárral, északi hegyek, hegyek és Cortes kilátással, valamint dupla franciaajtók nyitva a tanulmányra.

Ugyanaz a padló, mint a nappali az első emeleten, valamint a házon belül a korona díszlécek. A tanulmány kerámia csempe a falak, 3 nagy bőségesen ívelt francia ablakok kilátással a keleti dombok, nyugati dombok, a hegyek és a Cortes, Swarovski kristály csillár és terrakotta kályha főzőlappal és sütővel.

A ház külső ajtói és ablakai dupla rétegűek. Az étkezőből van egy előszoba

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB