Eladás Villa, Rincon de la Victoria, Málaga, Spanyolország, c/margarita nº12

Eladás - Cod. 24392

  • Tipus: Villa
  • Terület: 900 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

Gyönyörű önálló villa minden extrával és kényelemmel.

A telek 900m2 déli fekvésű, egy épített terület 350m2 két szinten felületen. A nagy első és hátsó (kiváló minőségű műfű) kertek, medence tolótető, fűtött sós medence, saját parkoló két autó, a kedvtelésből tartott burkolat épült fészer, nagy műhely és tároló, kerti zuhany a medencében nedves bár a kertben, fedett szárítókötél, automatikus öntözés kertek körülvéve.
Földszinti fedett tornácon, tágas előszoba, nappali kandallóval, teljesen felszerelt konyha, egyedi bútorokkal és high-end készülékek nagy külön kamra, padlás fa WC, nappali közvetlen hozzáférést biztosít a kert és a nagy vendéglő rusztikus beltéri BBQ.

Az emeleten: hálószoba fürdőszobával káddal, jakuzzival és szaunával a szobában. Külön öltöző fa. 4. és a fő hálószoba és egy fürdőszoba.
Minden ingatlan kívül. Jó tulajdonságait. Parketta az egész házat. Vezetékes zene az egész házban. Burkolat egyedi szekrény szekrény. Külső nyílászárók dupla üvegezéssel (éghajlati) és szúnyogháló. Tömör rudak. Légkondicionálás és fűtés az egész házban. Ajtó kamera. Alarm csatlakozik PBX. Tökéletes állapotban. Eladott berendezett ha szükséges.

A helyszín tökéletes, élvezi a magánélet és a nyugalom, minden felszereltség és szolgáltatások a közvetlen környezetben. Néhány percre a városközponttól a Malaga.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB